EN

OTD BERGEN 2024

Fredag 23. august 2024

BaseRock Seminaret

Dato: Fredag 23. august 2024
Tid: 18.00 – 19.00
Lokasjon: CCB basen, Ågotnes
Pris: Gratis
Påmelding

Få en pangstart etter ferien med inspirerende foredrag, nettverksbygging og konsert under BaseRock fredag 23.08.2024 på CCB basen på Ågotnes utenfor Bergen. Det faglige programmet arrangeres i samarbeid med OTD Energy.

Det er gode tider i energibransjen. Vi produserer fremdeles mye energi, med stadig lavere utslipp, og norsk sokkel legges til rette for nye og fremtidige næringer. På BaseRock-seminaret er målet å gi deltakerne et bilde av hvordan næringen vil utvikle seg, hvilke nye næringer som skaper relaterte forretningsmuligheter, og hvordan leverandørene bør posisjonere seg.

Seminarprogram

Velkommen og introduksjon

Cecilie Sælen, CCB Subsea

Analytiker: Show me the money

Vi inviterer en av Norges ledende analytikere til å dele sine tanker om den økonomiske utviklingen nasjonalt og internasjonalt. Hva er status for oljemarkedene i dag, og hvordan vil utviklingen være fremover? Og hvor er forretningsmulighetene innen fornybare industrier?

Trond Omdal, Senior Portfolio Manager at Pensum Asset Management

Olje- og gass: Den store økonomiske driveren - men hva er planen?

Slutten for den norske oljebransjen har blitt spådd hyppig de siste tiårene. Fremtiden har aldri vært mer usikker enn i dag. Operatøren OKEA har vært tydelig i sin kommunikasjon om troen på norsk oljeindustri. Selskapets siste PUD på Brasse-feltet markerer en langsiktighet i selskapets satsing. Hvordan ser selskapet den videre utviklingen av industrien, og hva bør bransjen fokusere på?

Gry Haga, OKEA

Nye forretningsmuligheter i ny energi

Wilhelmsen New Energy har investert tungt i forretningsmuligheter innen den voksende fornybarindustrien. Blant selskapene de er aktive i, er Norsea, Ventyr, Loke, Edda Wind, Blåse og Reach Subsea. Når kommer markedet, og hvordan kan norske aktører posisjonere seg for den «nye» energiindustrien?

Magnus Sande, Senior Vice President, Wilhelmsen New Energy

Deltakelse på BaseRock er gratis for BaseRock-deltakere!