EN

OTD BERGEN 2024

Hva skjer på OTD Bergen?

OTD Bergen er spesialtilpasset for å gi deltakerne optimale forutsetninger for å drive forretninger med hverandre. Messen er kjent som en effektiv møteplass, og vi har utviklet et program som setter utstillerne i kontakt med potensielle kunder eller forretningsforbindelser. Se oversikten og finn de aktivitetene som gir ditt selskap de beste forutsetningene til å gjøre forretninger på OTD Bergen 2024.

OTD Bergen Velkomstseremoni (icebreaker)

OTD Bergen starter med det tradisjonsrike Icebreaker-seminaret kvelden før messen. Her samles rundt 300 utstillere for nettverksbygging og mingling i sentrum av Bergen. Det blir en enkel servering og velkomsttale, men fokus er på nettverksbygging mellom deltakerne. Arrangementet er forbeholdt utstillere og spesielt inviterte.

Messe

OTD Bergen-messen åpner kl. 09.00. Det vil gå busser fra sentrale lokasjoner rundt Bergen som transporterer utstillere og besøkende til messen på cirka 20 minutter. 250+ utstillere deltar på OTD Bergen, og det er ventet nærmere 10,000 besøkende.

Rigg- og subseateknologi-konferansen

OTD Bergen har inngått et samarbeid med NPF Bergen om å gjennomføre en egen konferanse med fokus på forretningsmuligheter og teknologi innen rigg- og subsea-markedet. Konferansen er gratis og forventes å tiltrekke seg rundt 300 profesjonelle fra rigg- og subseaindustrien.

Forretningsmuligheter i Vest-konferansen

Her presenteres forretningsmuligheter innen industriprosjekter på Vestlandet. Dette er en ny konferanse, og detaljer vil bli annonsert senere, med et spesielt fokus på forretningsmuligheter.

BusinessHub - Speedmøter

Det har vært rekordmange innkjøpere og prosjektledere på OTD Bergen gjennom de 25 årene. Disse møtene har resultert i tusenvis av samarbeid og kontrakter mellom leverandører, kontraktører og operatører. I 2024 er det rekordmange operatører og kontraktører som ønsker å delta. Utstillere på OTD Bergen kan booke møter med store aktører som Aker Solutions, Baker Hughes, Framo, OKEA, Technip FMC, Oceaneering, Aibel, og OneSubsea. Vår Energi vil inkludere sine kontraktører og leverandører på standen.

Equinor leverandørdag

Equinor fortsetter sitt samarbeid fra 2023, og arrangerer Equinor Leverandørdag på dag én av OTD Bergen. Her presenterer Equinor sine planer for fremtiden og gir samtidig en god anledning for utstillere til å treffe nøkkelkontakter i selskapet.

Studenter

OTD Bergen har en lang tradisjon med å invitere studenter fra energirelaterte linjer til OTD. Du kan møte studentene på egen stand i hall B.

Oktoberfest

After hours: Messeområdet stenges for besøkende kl. 17.00. Da er det kun utstillerne og utstillernes gjester som har tilgang til området. Utstillerne kan ha egne arrangement på standen eller delta i fellesaktivitetene som arrangeres av OTD Bergen med samarbeidspartnere. Arrangementet varer frem til kl. 19.00, når Oktoberfesten starter i nabohallen.

På Oktoberfesten samles utstillere, samarbeidspartnere og spesielt inviterte til en hyggelig kveld ved langbord. Mat og drikke serveres, og underholdningen er, i tradisjonen tro, hemmelig.

OTD Bergen vil være to dager fullpakket med nettverks- og forretningsmuligheter. Målet med messen er at aktørene skal gjøre forretninger med hverandre. Bruk arenaen til å fremme ditt selskap og bli med på OTD Bergen i dag.

Hvordan bestille?

  1. Finn ønsket stand på utstillerkartet.
  2. Send standnummer til team@otdenergy.com eller bruk skjemaet her.
  3. Du vil motta tilbud fra oss.