EN

OTD BERGEN 2024

Rekordmange speedmøter

Published

På OTD Bergen vil rekordmange operatører og kontraktører delta i speed-møter med utstillerne. Mulighetene for å drive forretning er bedre enn noen gang!OTD Bergen har i 25 år vært det fremste møtestedet for petroleums- og energibransjen på Vestlandet. Investeringene på norsk sokkel forventes å øke betydelig i de kommende årene, noe som viser en sterk tro på sektorens potensiale og bærekraft. En rapport fra Reuters antyder at olje- og gasselskaper som opererer i Norge vil investere omtrent 240 milliarder norske kroner (cirka 21,85 milliarder amerikanske dollar) i 2024, en økning fra 220,5 milliarder norske kroner i 2023, og mer enn tidligere forventet.

Større etterspørsel etter produkter og tjenester

Ifølge Odd Eide Knudsen, daglig leder i OTD Bergen, er dette positivt for leverandørbransjen. 

-Norske leverandører ser en økning i etterspørselen etter deres tjenester og produkter, inkludert boreutstyr, vedlikehold og reparasjonstjenester, samt mer spesialiserte teknologier som subsea-systemer og digitaliseringsløsninger. De økte investeringene vil føre til jobbskaping direkte i olje- og gasselskapene og indirekte hos leverandører og underleverandører, noe som vil gagne den lokale økonomien, spesielt i Vestlandsregionen.

Rekordmange innkjøpere og prosjektledere

Det har vært rekordmange innkjøpere og prosjektledere på OTD Bergen gjennom de 25 årene. Disse møtene har ført til tusenvis av samarbeid mellom leverandører, kontraktører og operatører. I 2025 er det rekordmange operatører og kontraktører som ønsker å delta. Utstillere på OTD Bergen Speed-møtene kan booke møter med store aktører som Aker Solutions, Baker Hughes, Framo, OKEA, Technip FMC, Oceaneering, Aibel og OneSubsea. Equinor vil også arrangere en egen leverandørdag, og Vår Energi vil inkludere sine kontraktører og leverandører på standen.

OTD Bergen legger vekt på forretningsmulighetene i petroleums- og energibransjen. I 25 år har messen vært kjent som en effektiv arena for forretningsavtaler. Ta kontakt hvis du ønsker å delta på OTD Bergen 2024.

Flere
Nyheter